C.A.R.S ontdekken

Deze handleiding bevat de basiselementen van het IoT platform C.A.R.S voor (nieuwe) gebruikers.

C.A.R.S (Complete Automation and Reliability Suite) is een IoT platform en beheerportal voor technische installaties.

Met C.A.R.S kunt u veilig via internet installaties op afstand inzien en bedienen, waar ook ter wereld. Door uitgebreide IoT functies biedt C.A.R.S een complete en bewezen oplossing voor optimaal beheer.

Worldwide Monitoring & Control

De belangrijkste functies van C.A.R.S bestaan uit het registreren van alarmmeldingen en automatisch doormelden naar de toegewezen gebruikers. De gebruiker kan met parameters en/of variabelen van het aangesloten station realtime meekijken in de installaties. Ook kunnen de instellingen van het aangesloten station met de juiste privileges op afstand worden gewijzigd.